,

Vekstprogram for bedrifter i Sunnfjord

Sunnfjord Utvikling har inngått eit samarbeid med Kunnskapsparken Vestland, der vi dekker 50% av kostnadene til bedrifter i Sunnfjord kommune som ynskjer å vere med på Vekstprogrammet 2021.

Dette er eit program der du vil få “hjelp til sjølvhjelp” for å utvikle ein strategi og plan for å nå selskapet sine målsettingar. Dersom ditt selskap må eller ynskjer å omstille seg, eller selskapet har nye ambisjonar, kan dette programmet vere relevant.

Målgruppa for Vekstprogrammet er dagleg leiar, leiing, styremedlem og forretningsutviklarar.

Kurset gjennomførast i modular
Gjennom 4 halvdagsmodular i mai og juni og 1:1 oppfølging, vil deltakerbedrifter få hjelp med å ta val og gripe dei moglegheiter som finst. Vi vil også sjå på korleis ein kan implementere ein god plan og korleis vi kan betre salsresultat.

Som deltakar vil du få kunnskap om dei nyaste metodane og tilgang til enkle verktøy som du kan nytte i eiga verksemd. Du får oppfølging og rådgjeving, og kan diskutere dine moglegheiter og utfordringar med dei andre deltakarane.

Meir informasjon og påmelding til Vekstprogram 2021 finn du her.

Det vil bli lagt opp til at 9-10 selskap er med, og det må være minst to frå kvart selskap som er med (ta gjerne med styremedlemmer).

Malar og verktøy: Til kvar modul vil det bli utdelt malar og verktøy som du sjølv kan nytte med tilsette, leiing, styre og eigarar. Verktøya skapar underlag for å ta kvalifiserte avgjersler.

Kostnad for deltakelse i Vekstprogram 2021 er normalt på 9 500 kr. Sunnfjord Utvikling dekker 50% av dette, så eigenandelen for bedrifter i Sunnfjord kommune vert på 4 750 kr.

Har du spørsmål rundt innhaldet i programmet eller om det er noko for di bedrift kan du ta kontakt med Kunnskapsparken direkte:

Roger Ulvestad, roger@kpvest.no eller tlf. 938 17 336 / Sigrid Førde, sigrid@kpvest.no eller tlf. 400 21 567.