,

Kurs i rekrutteringsstrategi 21. september

Ein del av arbeidet vi gjer i Rekrutteringsforum Sunnfjord, er å bidra til å spele medlemmane våre gode på rekruttering.

Saman med Framtidsfylket og PwC inviterast det no til kurs i rekrutteringsstrategi. På kurset vil du få konkrete råd og tips om korleis di bedrift kan gjere seg så attraktiv som mogleg på jobbmarknaden. Målet er at kandidatane skal stå i kø for å jobbe hos akkurat deg.

Det kan vere vanskeleg å vite kvar ein skal starte, og kva som er viktig for at kandidatane skal sjå på di bedrift som ein attraktiv arbeidsgjevar.

Kurset blir ein introduksjon til korleis ein kan tenke rundt ein overordna rekrutteringsstrategi, og seinare vil vi sette opp ei kursrekke der vi går litt meir i dybden på enkelttema. Meir info om det kjem seinare i haust.

Kursdato: 21. september 2021
Stad og tid: Thon Hotel Førde, kl. 10.00 – 14.00. Det blir servert enkel lunsj
Pris: 1700,- per deltakar (for medlemmar i Rekrutteringsforum Sunnfjord dekker vi 25% av kostnaden for ein deltakar per bedrift, så for dei er prisen 1275,-).

I løpet av kurset fokuserast det på bedriftene sin eigen rekrutteringsstrategi, og å finne svar på:

  • Kva kompetanse er det behov for?
  • Kva fokus bedrifta har med tanke på kort – eller langsiktig rekruttering?
  • Når og korleis skal ein annonsere?
  • Korleis ein tek imot, tek vare på, og takkar av dei tilsette?
  • Kva rekrutteringsstrategien har å seie for bedrifta sitt omdømme på arbeidsmarknaden?

Kurset vil også svare på kvifor målretta kommunikasjon mot jobbkandidatar er like viktig som kommunikasjon mot kundane.

  • Kva er rekrutteringskommunikasjon?
  • Kva mål har vi med ulike rekrutteringstiltak?
  • Kva tiltak har bedrifta i dag?
  • Kva målgrupper rettar vi oss mot?
  • I kva kanalar bør vi vere for å nå dei rette jobbkandidatane?

Gunn Merete Paulsen og Silje Guddal frå PwC leiar kursa. I lag med innspel og erfaring frå  deltakarar, næringsliv og Framtidsfylket vil kurset styrke dykkar kompetanse innan rekruttering.

Om PWC
PwC er ein av Norge sine mest attraktive arbeidsgjevarar. Selskapet leverer tenester innan eit breitt spekter og rekrutterer årleg mange nye medarbeidarar innan fagområde som jus, rekneskap, revisjon og rådgjeving. I Sogn og Fjordane er PwC lokalt forankra i heile fylket med sju ulike kontorstadar.

Gunn Merete Paulsen er advokat og partner i PwC. Ho har mange års erfaring med å jobbe med rekruttering gjennom ulike leiarroller og har eit stort engasjement for samanhengen mellom omdømme og rekruttering.

Silje Guddal er rådgjevar i PwC og jobbar strategi og utvikling av små og mellomstore bedrifter samt offentleg sektor. Silje har ansvar for markedskommunikasjonen til PwC i Nordvest og har bakgrunn som reporter og programleiar i NRK.

Spørsmål? Ta kontakt med Linda Hovland i Framtidsfylket på tlf. 99 01 78 52 eller e-post linda@framtidsfylket.no

Meld deg på her.