Nå har folkeuniversitetene fått midler av Kompetanse Norge til å tilby kortere kurs og eller fagbrev for tre utvalgte bransjer: Reiseliv, frisørnæringen og detalj og faghandelen. Tilbudene er gratis og arbeidsledige og permitterte kan delta:

Bransjeprogrammet som Folkeuniversitetet tilbyr er klare til å ta imot deltakere. Det er tre bransjer som nå får tilbud om kortere kurs eller fagbrev. Kursene er tilpasset de tre ulike bransjene, og ser slik ut:

Bransjeprogram for reiseliv:

• Fagbrev praksiskandidat kokk
• Facebook og Instagram annonsering (6t)
• Facebook Business Manager – nybegynner (6t)
• Facebook Business Manager – advanced (12 t)
• Instagram markedsføring – nybegynner (6t)
• Innholdsmarkedsføring (12 timer)
• Adobe Photoshop (12 timer)

Bransjeprogram for frisørnæringen:

• Facebook og Instagram annonsering (6t)
• Facebook Business Manager – nybegynner (6t)
• Facebook Business Manager – advanced (12 t)
• Instagram markedsføring – nybegynner (6t)
• Innholdsmarkedsføring (12 timer)
• Adobe Photoshop (12 timer)
• Korte moduler fra Office-pakken (24 t)

Bransjeprogram for detalj- og faghandel på:
• Facebook og Instagram annonsering (6t)
• Facebook Business Manager – nybegynner (6t)
• Instagram markedsføring – nybegynner (6t)
• Facebook Business Manager – advanced (12 t)
• Innholdsmarkedsføring (12 timer)
• Logistikk som konkurransekraft (12t)
• Adobe Photoshop (12 timer)

Felles for bransjeprogrammene, er at de er tilpasset bransjen og at de allerede er finansierte gjennom Kompetanse Norge. Det vil altså si at permitterte, arbeidsledige og andre som har tilknytning til bransjene kan melde seg på kursene hos oss og få opplæringsløpet betalt av Kompetanse Norge.

Du finner kursene ved å gå på www.folkeuniversitetet.no og skrive «bransjeprogram» inn i søkefeltet. Alle bransjeprogram-kurs er gratis for deltakeren – også kokkfaget, hvor bøker og eksamensavgift inngår i pakken.